Modalitati de livrare, retur si plata

 

Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

1.Plata online cu cardul

Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Netopia Payments.

Cardurile acceptate la plata sunt VISA si MASTERCARD.

  1. Numerar, la livrare / ramburs la primirea coletului

Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia.

 

Metode de livrare

Expedierea comenzilor dumneavoastra se face prin intermediul unei firme de curierat din Romania. Livrarea se va efectua in intervalul de 3-5 zile de la data plasarii comenzii si daca produsul este cu pre order comanda se va livra in 15 zile.

Taxele de livrare sunt urmatoarele:
1. Curier rapid in tara, taxa aplicata este 20 lei.

Pentru colete ce depasesc 10 kg, firmele de curierat percep 1leu (TVA inclus) pentru fiecare kilogram in plus.

Daca clientul nu se gaseste in zona standard a curierului se factureaza suplimentar 35 lei

Atenție! Campaniile cu TRANSPORT GRATUIT nu includ comenzile internaționale.

 

Retur

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala dvs. Primim retururile doar prin curierat rapid. Returul dvs. trebuie sa ajunga la adresa specificata pe pagina de Contact.

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.