Capitolul 1 – o lupta rodnica

Hardcore Fashion este un brand construit de Laurentiu Dobre – deisgnerul roman care a creat un concept unic si a lansat un trend de moda extrem de apreciat. Laurentiu a avut o viata tumultuoasa, dar dupa ce a performat in diverse zone artistice a reusit sa impresioneze lumea modei.

Capitolul 2 – inceputul

Laurentiu Dobre a studiat artele si design-ul, dar nu a ramas pe acest drum pentru ca i-a fost teama ca creativitatea sa nu va fi apreciata sau inteleasa pe masura. Dupa ani de zile in care si-a explorat pasiunile, viata i-a oferit lui Laurentiu sansa de a se reintalni cu prima sa dragoste: desenul artistic. Din cauza unei situatii financiare precare, Laurentiu a fost nevoit sa se reinventeze.

Capitolul 3 – revelatia

Totul a inceput cu o schita pentru o pereche de pantaloni inventiva, care a devenit o adevarata opera de arta apreciata de publicul larg. Acesta a fost un moment cheie: clipa in care Laurentiu a realizat ca poate crea piese vestimentare apreciate si foarte dorite. Chiar daca succesul sau nu i-a oferit incasari considerabile, Laurentiu a decis sa investeasca totul intr-un nou proiect: Hardcore Fashion.

Capitolul 4 – SUCCESUL

Desi inceputul a fost greu si plin de obstacole, talentul sau a fost remarcat, iar creatiile sale raman inovative si atrag atentia oriunde in lume. Ascensiunea sa a fost rapida. Laurentiu este invitat sa participe la numeroase evenimente de moda in toata lumea: Londra, Paris, Tokyo, New York, Miami, sau Los Angeles. Hardcore Fashion a devenit intr-un timp scurt un brand international.

Shop For Our Finest Products

CATEGORII HARDCORE

  • lei350.00

    Disponibil pentru precomandă

  • lei320.00

    Disponibil pentru precomandă

  • lei390.00

Descopera produsele noastre